Hírek

Egy ház, amiben tényleg lehet gördeszkázni!!!

Pierre-André Senizergues egy deszkás cuccokat forgalmazó cég vezetője, filozófiája a folyamatos megújulás és egyediség.

Új otthonával is olyat szeretne alkotni, amely majd nyomot hagy az utókor számára, ez pedig a gördeszka pálya és a klasszikus lakás ötvözete lett, ahol minden felület szabadon használható sportolásra is.

A fiatal és sikeres cégvezető egy interjújában azt nyilatkozta, hogy számára a legfontosabb inspirálni a deszkásokat, hogy legyenek merészek és valósítsák meg elképzeléseiket, merjenek különbözni az átlagtól.

Senizergues számára ezek nem csak üres szavak, munkája mellett (ami viszont nem túl extrém, klasszikus kapitalista értékesítési karrier) nagyon fontos számára, hogy nyomot hagyjon ezen a bolygón.

Mivel élete a gördeszkázás körül forog, ezért nem meglepő, hogy saját házát igazítja álmaihoz, eddig még nem látott formában.

A malibui Las Flores Canyon csúcsára épülő ház lényege az, hogy nincsenek benne sarkok, sem egyenes formák: a falak, a padló és a plafon is azt a cél szolgálja, hogy őrült mutatványokat lehessen bemutatni reggeli előtt, vacsora után, esetleg egy keményebb deszkás buli keretében.

Még a bútorok is úgy kerülnek a hobbit-lak hangulatát idéző otthonba, hogy körbe lehessen deszkázni őket, de ezzel együtt a modern faház egy teljes értékű otthonnak felel meg, mindennek megvan a helye és a funkciója, csak nem kell meglepődni, ha a kanapé feletti falon hirtelen elsuhan egy deszkás suhanc!

A többrétegű furnérlemezből készült falakkal bélelt épület egy része már el is készült (még nem az eredeti helyszínen), így már mi is láthatjuk, milyen lesz Senizergues álomháza, amelybe várhatóan jövőre költözik majd be.

Megyeri Éva – lakberendező, Szeged

forrás: www.etnies.com