Hírek

Az egyik leggyakoribb tévhit, hogy egy lakberendező alkalmazása sokba kerül!

Nos vannak ugyan olyan sztár-designerek, akik erősen megnyomják a ceruzát, de ők nem is terveznek az átlagembernek.

A lakberendezők többsége azonban igencsak megfizethető árszinten dolgozik. Ráadásul egy lakberendező (más néven enteriőr tervező) rengeteg költséget takarít meg azzal, hogy számos elkövethető költséges tévedéstől óvja meg az embert. Az általa megtervezett belsőépítészeti megoldások ergonomikusak, minden a helyén van, stílusban és hangulatban is a megbízó ízléséhez igazodik. Az elkészített lakberendezési terv megvalósítható egyszerre, vagy apránként, ahogy a megrendelő pénztárcája engedi. Ráadásul a legtöbb lakberendezőre később is számítani lehet, ha az apránként megvalósuló terv kivitelezésekor egy-két kérdés felmerül.

A lakberendező valódi értéket ad azzal, hogy időt takarít meg Önnek!

Ugyanis ismeri a tervezés/kivitelezés folyamatát, illetve ajánlani is tud megbízható szakmunkásokat. Megosztja Önnel a kapcsolatrendszerét és a tudását. A lakberendezők szakmailag képzettek és tapasztaltak, úgy hogy szinte minden felmerülő kérdésre választ tudnak adni.

Egy lakberendező ismerős a színek, formák, minták világában. Jól ismeri a bútorok, szövetek és kárpitok titkait, tudja mely alaprajzok megvalósíthatók és melyeknek nem. Ismeri a falfestékek és tapéták adta lehetőségeket, tudja a padló és falburkolás, a fények és megvilágítás, és ezer más apróság rejtelmeit. Tapasztalata van, hiszen már másoknak is sikerrel segített.

Lakberendezővel dolgozva nem kell feltétlenül milliós kiadásra számítania, ha bútorozásról van szó. Az esetek nagy részében a tervező abból dolgozik, amije a megrendelőnek van, csak egy kis felfrissítéssel, de újjá tudja varázsolni a már meglevő, szívének kedves bútorait. Egy ügyes lakberendező csodákra képes.

Tízből nyolc ember nyilatkozott úgy a munka befejezése után, hogy lakberendezője jóval több értéket adott hozzá lakásához, illetve nagyobb költséget takarított meg neki, mint amennyibe tervezői honoráriuma került. Számos esetben egy életre szóló barátság kezdetét jelentette a közös munka.

 

Megyeri Éva – lakberendező, Szeged