Hírek

Eladó zebegényi villa! Én megvenném, ha…

áakadtam böngészgetés közben egy Blogra. Most megmutatom az egyik beírását Nektek is, hátha más valakinek is tetszeni fog legalább annyira, mint nekem. Hatalmas lehetőséget látok benne…

„Zebegény Duna partján eladó az építészeti ritkaságnak számító Sipőtz villa.

Az impozáns épület teljes felújításra szorul, ehhez teljes tervdokumentáció biztosítja, hogy a védett épület visszakapja régi fényét. Kizárólag igényes vevőt keresünk, aki az építészeti értékek megtartásával újra vissza adja az ingatlan méltó rangját.

A ritkaságnak minősülő történelmi helyszín múltjáról szóló leírásokat, valamint a felújításhoz szükséges tervrajzok dokumentációját kézhez adjuk.
A villaépület 3 szintes, beépített összterülete : 225 nm , melyhez a képen látható melléképülettel együtt az össz alapterület 286 nm. Ára : 26.millió Ft.”

Azt gondolom, hogy az ár egy ekkora villa esetében nem sok, nyilván egy rakás pénzt kell majd még rákölteni (és egy helyszíni szakemberes bejárás után okosabbak lennénk), de gondoltam eljátszom a gondolattal, mi lenne, ha én is benne lennék a projektben.

Az, hogy kívülről milyennek kellene lennie, védett épületként eléggé meghatározza majd a fizimiskáját, de belül mindenki azt csinál, amit akar, és én is e mentén haladva állítottam össze egy szentségtörő inspirációs válogatást.

Átalakítás után bevállalnád?

Via

Megyeri Éva – lakberendező, Szeged