Hírek

Szövetek!

Házunk, lakásunk többet árul el rólunk, mint amennyit szavakkal kifejezhenénk! Talán azért van ez így, mert otthonunkban tényleg hatalmas szabadságot élvezünk , és kedvenc színeinkkel, anyagainkkal, tárgyainkkal és emlékeinkkel vesszük körbe magunkat.

A lakberendezés nem stíluskövetés, hanem önkifejezés és önmegvalósítás!!!

 

A lakás berendezésének egyik legjobb része a textílek és a díszítőminták kiválasztása! Ilyenkor izlésünk szerint válogathatunk a hatalmas választékból, és kombinálhatjuk őket.

Bár elsőre könnyű feladatnak tűnik, de az anyagok megfelelő és sikeres társításához nem kevés szaktudás kell.

A szöveteket csoportosítsuk kategóriák szerint:

egyszínű, anyagában mintás, csíkos, geometriai mintás és virágmintás. Amikor egy szoba bútorozatának színét eldöntjük, olyan mintákat keressünk, amelyek színben összeillenek, de mindegyik kategóriában nézzük át a lehetőségeket!

A minták lehetőleg legyenek hasonló méretűek, bár talán már ehhez sem kell ragaszkodni. Az egyszínű anyag mindig jó választás, mert könnyű hozzáilleszteni a különlegesebb kiegészítőket.

Mindegy, hogy egy kis lakást vagy egy tízszobás házat rendezünk be, a legcélravezetőbb, ha már az elején meghatározzuk azt a színvilágot és a stílust, amit a falakon, az anyagokon, a szöveteken, a kárpítokon és a bútorzat kiválasztásánál is követni fogunk…

Csak ügyesen…!

 

Megyeri Éva – lakberendező, Szeged