Hírek

Előszoba, ahonnan elindulunk, és ahova megérkezünk!!!

Otthonunkba belépve sok mindent elárul rólunk az előszoba. Ezért sem hanyagolható el ennek tervezése. Érdemes összhangba hozni a többi helyiség stílusával.

„Az előszoba elválaszt és összeköt!”

Mivel mérete és arányai miatt a legtöbb előszoba nem tartozik a lakás szerencsés adottságú helyiségei közé, berendezésére a szokásosnál is nagyobb gondot kell fordítani.

Az előszobák általában elég kicsik, el vannak zárva, ami által nem nyerhet bárki belátást lakóterünkbe, így praktikus megoldások kellenek, hogy ne váljanak túlzsúfolttá. Amit mindenképp helyezzünk el, álló vagy fali fogas a kabátoknak, cipős szekrény, egy szék vagy pad a cipő felhúzásához, tükör és esetleg esernyő tartó. Optikailag világos színekkel, nagy tükörfelületekkel, sok fénnyel nagyíthatjuk a kisméretű teret.
A nagyméretű előszobákat jól kilehet használni, elhelyezhetünk beépített szekrényt is, melyben akár még a háztartás nemkívánatos eszközeit is elrejthetjük.
Az egyik legnagyobb gond az előszobában, a cipők tárolása. Egy falhoz simuló szekrényke billenős fiókjában, szem elől rejtve sorakozhatnak a lábbelik. A nyitott polcos megoldás viszont a gyors öltözködést segíti. A minimalista stílustól a klasszikus lakberendezésig, minden környezetbe találhatunk megfelelő bútort.

Nézd végig a képeket és tervezd meg új előszobádat, vagy kérd egy lakberendező segítségét!

Megyeri Éva –  lakberendező, Szeged

Címkék: