Hírek

Egy panelhez is kötődhetnek lakói érzelmi okokból…

    Forrás: lakbermagazin       

             Egy panelhez is kötődhetnek lakói érzelmi okokból, a jó közlekedés miatt, vagy azért, mert nem szeretnének füvet nyírni, s a ház körüli egyéb munkákkal foglalkozni.

     Lakberendezőként azt tapasztalom, hogy ha házra, vagy egy jobb helyen lévő lakásra költenék el a rendelkezésre álló összeget, annak berendezése már nem lehetne olyan igényes, mint abban az esetben, ha a meglévő panelre költik, ami van. A panel még nem a nyomor szint! Vannak előnyei, és igenis ki lehet hozni belőle nagyon kellemes otthont.    Fiatalok első lakásának kifejezetten előnyös, illetve azok számára, akik hosszú távra rendelkeznek be itt, s nem arra számítanak, hogy ha eladják, a befektetett összeg megtérül, hanem maguk élvezik az igényesen felújított környezetet.  

              Sokan úgy gondolják, hogy egy lakótelepi panellakásban esély sincs különleges, egyedi, elegáns és modern lakberendezési megoldásokra. Csap Viktor építész munkája ennek az ellenkezőjét bizonyítja…

    A 70nm-es panellakásban teljesen újragondolták az elrendezést és a design szerves része lett a beton is. Manapság egyre divatosabb az ipari stílus, a beton felületek, sokan sok pénzt költenek ezen atmoszféra megalkotására otthonukban – egy panellakásban a beton felületekért nem kell messzire menni. A csupasz betont csak elő kellett hozni itt-ott a kívánt hatás eléréséhez. Az enteriőrök domináns színe a fehér, meleg, sötét fa felületekkel párosítva.

Lakberendező: Csap Viktor
Fotók: Székely Péter, Barbay Csaba
Styling: Hortobágyi Kata