Hírek

Izgalmas kandallók és kályhák!

Ezeken a hideg napokon nincs is jobb dolog, mint egész nap ki sem mozdulni a meleg lakásból, és begubódzni a kandalló elé. Mindenki megteheti, már akinek van otthon kandallója…   (Ehhez az íráshoz nem tudok személyes példát csatolni, mint az Ünnepi dekorációshoz mert nincs kandallónk sem működő sem dekoros, de remélem azért ez is olvasott lesz.)

Otthonunk kellemes, oldott hangulatához nagyban hozzájárulhat egy szépen megépített kandalló. Azonban, ha nincs rá lehetőségünk valódi, azaz kéménybe kötött kandallót építeni, megtehetjük, hogy csupán dekorációs célokra alakítunk ki egyet.

A kandalló fontos fókuszpont a helyiségben mind vizuálisan, mind fizikailag. Az igazi klasszikus kandallók lehetnek akár díszítettek vagy letisztultabbak, de mindegyiknek jellemzője, hogy van egy felső párkánya, ami nagyon jól használható mindenféle dekorációk elhelyezésére. Ezen kívül a felette lévő sima fal ugyancsak jó hely lehet egy szép képnek, vagy egy hatalmas tükörnek. Egy jó tapétával pedig még szebbé varázsolhatjuk és modern otthonoknak is gyönyörű dísze lehet.

Akinek nincs lehetősége igazi, lobogó tüzes kandallót csináltatni, mert nincs kémény, ahova beköthetné esetleg, annak sem kell lemondania a klasszikus varázsról. A tűzteret dekorálhatja fahasábokkal, óriási gyertyákkal, ezek is érdekes és elegáns hangulatúvá tehetik a szobát.

Az biztos, hogy a tűz látványa mindenkire nyugtató hatással van, nem véletlen szeretjük a lakóterünkben olyan nagyon a kandallókat!

Nézzétek meg a képeket…innen-onnan izgalmas lakóterek, izgalmas tűzterekkel!!!